Martens Eko
Martens Houtvezel

Martens eko

Martens eko produceert sinds 2005 energiekorrels voor industrieel en particulier gebruik. In 2006 is het bedrijf uit zijn jas gegroeid en toen is de pelletproductie verhuisd naar Venray op het industriepark Smakterheide. Met de  uitbreiding van de huidige persen gaan wij naar een jaarproductie van ca. 100.000 ton op jaar basis.

Martens eko levert houtpellets van hoogwaardige kwaliteit. De pellets mogen alleen vervaardigd worden van schoon hout, zowel hardhout als zachthout.
Circa de helft van de geproduceerde pellets gaan naar energiecentrales die dagelijks een controle analyse maken van de geleverde vrachten. Zij stellen strenge eisen aan de houtpellets. De rest van de productie wordt verwerkt voor de particuliere, industriële en agrarische markt. Vanaf july 2011 hebben wij voor onze houtpellets de din certificering en voldoen onze pellets aan de strengste normen van de EN/DIN norm. Deze certificering is onder registratie nummer 7A151 ingeschreven bij de DIN-CERTO

De volgende producten hebben wij nu in ons pakket,
Houtpellets 6 mm losgestort
Houtpellets 6 mm verpakt in Bigbags ca. 1100 kg
Houtpellets 6 mm verpakt in zakken van 25 kg
Houtpellets 6 mm verpakt in zakken van 15 kg

Onze producten zijn via ons dealernet te verkrijgen. Door contact met ons op te nemen, kunnen wij u vertellen wie de dichtstbijzijnde dealer is.

Menu Martens Houtvezels Martens Eko Martens bio wkk Agrovezel Din